Ideeën voor gadgets bedrukken

Wanneer je echt niet weet wat je iemand cadeau moet geven, dan kan het een erg leuk idee zijn om een gadget voor iemand te laten bedrukken. In principe kun je natuurlijk alles laten bedrukken. Om uw inspiratie te geven noemen we hier een aantal gadgets die leuk zijn om te bedrukken.

Bekers

Het bedrukken van mokken, bekers of glazen is razendpopulair. Het is natuurlijk hartstikke leuk om een mok te hebben waar jouw eigen naam op staat of jouw favoriete dier of muziekband. Dan smaakt een kop koffie of thee nog veel beter dan normaal! Wanneer je ergens op visite bent of je haalt bekers uit je eigen keukenkast, dan hoef je ook nooit te twijfelen wat precies jouw beker is.

T-shirts

Koop gewoon een wit (een andere kleur kan natuurlijk ook) t-shirt waar nog helemaal nog niets op is bedrukt. Op zo’n t-shirt heb je vrijspel om vanalles op te bedrukken. En zeg nu eerlijk: wat is er nu leuker om zelf te bepalen wat jij op jouw t-shirt wilt? Je kunt het zo gek niet denken of je kunt het wel op jouw t-shirt bedrukken. Jouw favoriete voetbalclub, popzanger of misschien vind je het juist leuk om een foto van jouw vakantie op jouw t-shirt af te beelden.

Relatiegeschenken

Ideaal voor bedrijven die geschenken met hun eigen logo aan relaties kunnen geven. Klanten of relaties vinden het vaak een leuk geschenk. Groot voordeel: een logo van jouw eigen bedrijf helpt klanten en relaties tevens herinneren aan het contact dat jullie samen hadden. Ze zullen eerder de naam van jouw bedrijf of onderneming onthouden.

Petjes

Iets andere dat t-shirts, maar het gaat hier toch om kleding. Een petje valt altijd heel erg op op jouw hoofd. Daarom is het leuk om iets op jouw petje af te beelden zodat mensen het goed kunnen zien. Als je nu jouw naam op een putje laat afdrukken, dan hoeven mensen nooit om je naam te vragen en zullen ze bovendien nooit jouw naam vergeten. Is dat niet ontzettend leuk?

 

Bedrukken van de specifieke producten gaat vaak heel snel en de mogelijkheden zijn erg flexibel. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het wel laten bedrukken op een beker, t-shirt, petje of relatiegeschenk. Je kunt het als cadeau aan iemand geven maar het is ook heel leuk om jezelf als cadeau te geven.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*